Du finder den bedste frisør i København K

Det er ikke hver dag, hvor man falder over en frisør, der virkelig kan sit kram. Ofte får man et ”det kan jeg sagtens klare” og ender op med et helt andet resultat. Det kræver nemlig ærlighed fra en frisør, når de skal vurdere, om man kan komme til at ligne Leonardo DiCaprio eller Jennifer Aniston. Man skal nemlig have det rigtige hår og fald for at kunne kopiere en kendis. Og en blanding af hudløs ærlighed og talent fra frisørens side. Det er desværre de færreste, der lever op til det førstnævnte krav.

Et stort hold med brede kompetencer

Og hvem er der så tale om? Ja, det er naturligvis Fonnesbek Hair på Studiestræde. Salonen er nemlig spækket med et godt udvalg af forskellige mennesker med forskellige kompetencer. Nogle er specialister i hårfarvning, andre i klip af langt hår, nogle igen af opsætninger osv. Alle kan det meste, men de færreste kan det helt, som de kan hos Fonnesbek Hair. Om du kommer forbi til en klip, striber eller den helt store opsætning, så står der bare folk klar til at få dig til at shine, så derfor får de en kæmpe anbefaling med herfra.

Altid gode priser

Det skal ikke udhule økonomien at se godt ud. Og det gør det heldigvis heller ikke, når man kigger forbi salonen i København. Selvom man skulle tro, at der i en salon med stylister fra Fashion Week og lignende ville være skyhøje priser, så kan langt de fleste sagtens være med. Det er også bare med til at gøre dem til den bedste frisør i København K. For frisøren ligger faktisk kun to minutters gang fra Rådhuspladsen, så selvom du ikke bor i København, så er salonen bestemt et besøg værd på en weekendtur eller lignende.

Behandlinger

Fonnesbek tilbyder et kæmpe udvalg af behandlinger. Lige fra den populære bayage til den klassiske klip- og kurbehandling. Det er altså et sted, hvor man kan komme hen og sætte sig i frisørstolen med en stor tryghed i maven. Er du i tvivl om, hvorvidt salonen er noget for dig? Så klik forbi deres hjemmeside, hvor de har lavet et lille skriv om alle deres behandlinger. Det viser bare, at de har en kæmpe viden om, hvad de laver. Så hvis du går og overvejer en lækker frisørbehandling inden for den næste tid, så er det bare at kigge forbi frisør Fonnesbek i København K.