Sådan finder du din personlige stil

Skal du have hjælp til at finde din personlighed i din stil? Vi vil med dette indlæg komme med vores råd til, hvordan du effektivt kan finde dig selv i valget af din stil. Det er vigtigt at huske på, at vi alle er forskellige, og har derfor også vildt forskellige stile og smag, når det gælder mode. Derfor handler det meget om at finde lige netop det, som virker for dig. Det er vigtigt, at du går i lige præcis det, som gør dig glad.

Den farverige person

Hvis du betegner dig selv, som den farverige person, skal din stil helt klart også afspejles af det. På den måde er du også sikker på, at du kan finde dig selv helt ned i de mindste detaljer. Det kan være, at du mindst muligt skal eje noget sort tøj, så du kan bevare dit farverige udtryk ofte. Det er også blive mere og mere hit at iklæde sig mange farver, så man får et mere sommerligt og glædeligt udtryk. Hvis du vælger at gå med de mange farver, skal du dog virkelig huske at tænke i sæt, når du matcher tøjet sammen. Så når du køber noget, skal du kunne se de grønne bukser med en trøje og omvendt.

Det klassiske

Er du derimod mere til det klassiske med ikke så mange farver, skal dit tøj også afspejle det. Du skal gå mere efter de neutrale farver, som er forholdsvise nemme at sætte sammen. Det gælder farver som hvid, sort, grå, beige osv. Det er en stil, som er nemmere at sætte sammen med farver, hvis du ønsker at blande det lidt en gang imellem.

Den sportslige type

Er du til gengæld den person, som tilbringer meget tid på at udøve sport, må dette også ses i dit tøjvalg. Du kan have et par tights på, med en sweater for ikke at have fuldt træningstøj på. Ja mulighederne er mange for dig.

Indkøbet

Når du har fundet frem til, hvad der kunne ligne at være din stil, er du nået til indkøbet af det. Denne proces kan godt strække sig over længere tid, da man ikke lige køber et helt nyt klædeskab på én dag. For at finde retningen af sammensætningen af tøjet, vil Pinterest være en god hjælp til dig. Her kan du finde din stil og finde flere styles, som vil falde i din smag.

Efter en dag med indkøb og shopping kan man godt blive træt, og derfor trænge til at få slappet af. En god massage vil gøre dig afslappet og afstresset, så du kan starte dagen efter med organiseringen af dit nye tøj.