Sådan udstråler du ekslusivitet

Er du også træt af det gamle kedelige udtryk, som du udstråler? Vi danskere er blevet mere stilbevidste og vi søger generelt også rigtig meget inspiration rundt omkring og på internettet. Vi er samlet en lille guide til, hvordan du kan få mere eksklusivitet ind i din hverdag. Dette kan give mange værdier til en, men man skal samtidig huske, at det aldrig må stige en til hovedet og ændre den person, som du er. Det er vigtigt at sige, at det er meget individuelt, hvad der får en til at føle sig eksklusiv.

Din stil

Din påklædning siger rigtig meget om dig som person. Hvis du derfor ønsker at udstråle eksklusivitet, er det passende at tøjet og stilen passer til dette. Her skal du påklæde dig passende til det du skal, men det skal gerne udstråle denne gentleman. Denne påklædning er et klassisk jakkesæt, med rolige farver om mønstre. Her er farverne mørkeblå, sort og grå, som bliver sat sammen med en hvid skjorte og eller passende vest. Skal din påklædning være mere casual, er det oplagt at tage en pæn t-shirt på til dine habitbukser. På den måde kan du nedtone og tone op så meget du vil.

Du kan til enhver tid sammensætte dit outfit med nogle lækre accessoires. Her kan du nemt sammensætte med et smart ur, som vil passe til stilen.

I hjemmet

Dit hjem er lige så vigtigt, når det gælder om at føle sig eksklusiv. Det helt nye er at din bolig skal være fyldt med personlighed, gode løsninger og gode naturmaterialer. Dit badeværelse skal eksempelvis udstråle en wellness-stemning, hvor man bliver budt hjertelig velkommen af dejlige materialer. Dit køkken skal kunne rumme plads, hvor du kan øve dine kokkeevner. Det skal være rolige overflader, hvor alle dine køkkenmaskiner for det meste er gemt væk. Stuen skal rumme en masse personlighed, så man kan se, hvem der bor i boligen. Det skal dog stadig være rene linjer, hvor det ikke ser rodet ud. For at sætte stor streg under eksklusivitet i hjemme, kan man anskaffe sig flygler. Det er lige meget om, man kan spille på det, fordi den skal bare stå og se lækker ud i din stue.

Der er rigtig mange ting, som man kan gøre for sig selv, så man kan føle, at ens liv er lidt eksklusivt. Det er meget om personlige præferencer og du har sikkert også selv mange gode ideer.